Miljövänlig Isolering 2017-02-27T13:41:18+00:00

isofloc LM

Om det så gäller  invändig eller utvändig isolering av väggar eller isolering av bjälklager och golv eller tak så har isofloc LM bevisvisats vara den optimala lösningen för i princip all isolering. Vår stränga kvalitetskontroll garanterar ett optimalt resultat var gång. isofloc LM uppfyler FSC®, natureplus och Swiss-Label certifiering. Materialel framställs av återvunna pappersprodukter och har mycket hög isoleringsförmåga. I test efter test har det visat vara ett överlägset material både när det gäller säkerhet, pris och prestanda.

isofloc Pearl

Många äldre hus med puts- eller tegelfasad har en luftspalt mellan fasaden och den inre bärande väggen. Mycket värdefull energi försvinner genom den oislollerade yttre väggen. Utrymmet är ofta 4-10 cm. Vår unika teknik med isofloc Pearl gör att man kan isolera detta utrymme effektivt genom att föra in isoleringen i små hål. isofloc Pearl är även utmärkt i trånga utrymmen eller där man vill ha en tunn isolering med fantastisk isoleringsförmåga. Kanske man vill ha synliga bjälkar i en vindsvåning? Då kan man isolera mellan bjälkarna med isofloc Pearl. Det krävs endast 10 cm isolering med detta material för att uppnå samma isoleringsförmåga som 30 cm konventionell isolering.

isofloc Woodfiber

isofloc woodfiber är en sprutbar träfiberisolering. Produkten är ett perfekt komplement till vårt övriga ekologiska sortiment. Produkten passar utmärkt under många förhållanden. isofloc woodfiber brukar isoflocs injektionsteknik som används till isoflocs övriga produkter.